Komplett Bank Kredittkort

By | October 5, 2016

Komplett Bank er stiftet i 2014 og er dermed en relativt ny bank. Komplett Group er eiere av banken, samt mange av de største netthandelssidene, som for eksempel MPX.no og Bildeler.no. Komplett Bank tilbyr spareløsninger, usikrede lån og kredittkort.

Et kredittkort designet for netthandel

Komplett Banks kredittkort er et godt valg for betaling av varer på nett. Her er det muligheter til å oppnå gode bonuser på forskjellige kjøp. Bonusen kan man samle opp og ta ut i penger, eller bruke den som rabatt på andre varer på nettet. Bruker du i tillegg kortet til å betale på Komplett Groups nettbutikker får du få opptil hele 6% bonus. Når det er sagt; det er bonus også for alle andre kjøp, uansett butikk. Full oversikt over denne ordningen finner du på hjemmesiden til Komplett Bank.

Komplett Bank MasterCard

Kredittkortet er knyttet opp til MasterCard, og er dermed mulig å bruke over hele verden. Maksimal kredittgrense er kr 100 000, og du må være fylt 20 år for å søke om kortet. Kreditt på dette kortet har en rentefri periode på 50 dager. Kortet er gratis ved bruk og har ikke årsgebyr. Tar du ut kontanter skal du være oppmerksom på at renten begynner å løpe fra uttaksdato. Årlig rente pr i dag for kontantuttak er for tiden 24,90% (nominell), mens varekjøp har en nominell rente på 21,40%. Husk at rentenivået kan variere over tid.

Forsikringer – inkludert og valgfrie

Komplett Bank Kredittkort kommer med flere forsikringer. Inkludert i kortet finner du reise – og avbestillingsforsikring, kjøpsforsikring og ID – tyveriforsikring. Vær obs på at du må betale minst 50% av reisen for at reise – og avbestillingsforsikringen skal gjelde. I tillegg til disse tre kan man også velge å legge til en betalingsforsikring. Den slår inn ved arbeidsløshet, permittering eller om du blir ufør. Du finner fullstendige vilkår for alle forsikringene hos Komplett Bank.

Andre fordeler

Når du benytter kortet til kjøp har du muligheten til å be om betalingsutsettelse. Det vil si at de forskjellige betalingsordningene man finner på vanlige butikker kan unngås. Bruk Komplett Banks Kredittkort og be om rentefri betalingsutsettelse i stedet for. Du kan velge å utsette betalingen i 3, 6 eller 9 måneder. Den eneste ekstra utgiften det medfører er et engangsgebyr. Når denne perioden er over vil de ordinære betingelsene for kortet gjelde.

Slik søker du om kortet

I tillegg til at du må ha fylt 20 år krever banken at du ikke har noen aktive betalingsanmerkninger. Søknadsskjemaet finner du på bankens hjemmeside, og er raskt å fylle ut. Når Komplett Bank mottar søknaden foretar de en kredittsjekk på deg. Det er denne som avgjør om banken er villig til å gi deg maksimal kredittgrense. Får du en lavere grense kan du senere søke om å få denne økt. Når du har fått kortet har du til enhver tid full oversikt på bonus, fordeler, bruk og kostnader via «min side». Her kan du også overføre penger fra kredittkortet og til hvilken som helst bankkonto, eller betale regninger med kortet.